БЛУПЕР ТРЕЙД ООД започва дейността си по продажба и внос на хигиенни артикули през 2008 г. Дейността на компанията е насочена към внедряване на нови технологии в областта на санитарните продукти, с цел повишаване хигиената в обществените помещения.

Изготвяме индивидуални, комплексни решения, съобразени със специфичните нужди на всеки наш клиент. В рамките на предлаганите от нас квалифицирани консултации ще получите необходимата информация, за това как да повишите и поддържате нивото на хигиена на Вашите помещения и сгради, като същевременно намалите санитарните разходи. Работим с перспектива за Вас и Вашия бизнес, като главната ни цел е изграждането на успешни, дългосрочни партньорски взаимоотношения.

Предлагаме добре познати висококачествени собствени марки, произведени в Европа:

Dry Joy® – кърпи за ръце, кухненски ролки и индустриални ролки;
Soft Joy® – тоалетна хартия, хартиени кърпи за лице и покривала за кушетка;
Clean Joy® – течен сапун, пяна за ръце и препарати за почистване.

Предлагаме също така и висококачествени продукти на световни лидери. БЛУПЕР ТРЕЙД ООД  е официален вносител на Kimberly–Clark® Professional и сме единствен вносител на Bulky Soft®. Марката KimberlyClark® Professional (Kleenex, Sсott, Andrex, Huggies, Kotex, Depend) е световен лидер на пазара и символ на безкомпромисно качество, което е причината продуктите да се ползват с доверие сред клиентите.  Марката Bulky Soft® е част от Cartiere Carrara Group – най-големият италиански производител на готови хартиени продукти за хигиена.